MagMalla onnistuu oman sovelluksen teko helposti ja kustannustehokkaasti.

Omalla soveluksella voit tiedottaa helposti ja kertoa eduista, tapahtumista suoraan kortinhaltijan puhelimeen

Kätevällä selainpohjaisella käyttöliittymällä lisäät kanta-asiakkaita tai jäseniä ja lähetät etuja ja tiedotteita kortinhaltijoille sekä järjestät tapahtumia aina tarpeen mukaan ja mikä parasta, täysin ilman lisäkustannuksia!

MagMa Sovelluksella luodaan omalla ikonillasi ja nimelläsi sovelluskauppoihin julkaistava applikaatio!

MagMa Sovelluksessa käytetään MagMa alustaa, joka mahdollistaa yrityksille ja yhteisöille oman natiivin mobiilisovelluksen julkaisun ennennäkemättömän kustannustehokkaasti jopa tuhannella eurolla!

Ja niin tässäkin, kuten molemmissa MagMa ratkaisuissa, kortinhaltija on tunnistettu ja todellinen henkilö. Lähetät kutsuviestin asiakkaasi tai jäsenesi puhelinnumeroon ja sen avulla hän aktivoi korttinsa ja pääsee rekisteröitymään sovellukseen ja sitä käyttämään.

Lataa CardPlus Demo appi sovelluskaupastasi ja tutustu. Jos haluat nähdä hallinnointiliittymän, niin ota yhteyttä myynti@cardplus.fi.

Kiekko-Espoon kivikova sovellus on tehty MagMa alustalla.

Lataa Kiekko-Espoon sovellus sovelluskaupastasi, rekisteröidy ja saat Kiekko-Espoon tiedotteet puhelimeesi ja näet miten MagMalla tehty sovellus toimii. Ja jos olet kausikortin haltija saat Kiekko-Espoolta aktivointilinkin, jolla saa kortin sovellukseen ja kulkemaan kätevästi mukanasi.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin palaamme sinulle