MagMa

SOVELLUS!

 

Valitse MagMa Sovellus silloin kun haluat oman sovelluksen, omalla nimellä ja ikonilla sovelluskauppoihin julkaistavaksi

Omalla soveluksella voit tiedottaa helposti ja kertoa eduista, tapahtumista suoraan kortinhaltijan puhelimeen

Tai pitää yhteyttä jäsenistöön nopeasti ja tehokkaasti, tiedota helposti eduista ja  tapahtumista.

MagMa Sovelluksella luodaan omalla ikonillasi ja nimelläsi sovelluskauppoihin julkaistava oma applikaatio!

MagMa Sovellus on myös älykäs markkinointiapulainen: se ehdottelee erilaisia ajankohtaisia kampanjoita, joilla piristää myyntiä.

Kätevällä selainpohjaisella käyttöliittymällä lisäät kanta-asiakkaita tai jäseniä ja lähetät etuja ja tiedotteita kortinhaltijoille sekä järjestät tapahtumia aina tarpeen mukaan ja mikä parasta, täysin ilman lisäkustannuksia!

MagMa Sovelluksessa käytetään MagMa teknologiaa, joka mahdollistaa yrityksille ja yhteisöille oman natiivin mobiilisovelluksen julkaisun ennennäkemättömän kustannustehokkaasti jopa tuhannella eurolla!

Ja niin tässäkin, kuten molemmissa MagMa ratkaisuissa, kortinhaltija on tunnistettu ja todellinen henkilö. Lähetät kutsuviestin asiakkaasi tai jäsenesi puhelinnumeroon ja sen avulla hän aktivoi korttinsa ja pääsee rekisteröitymään sovellukseen ja sitä käyttämään.

Lataa CardPlus Demo appi sovelluskaupastasi ja tutustu. Jos haluat nähdä hallinnointiliittymän, niin ota yhteyttä myynti@cardplus.fi.

Here is displayed interactive form 403009376