MagMa

SOVELLUS!

Omalla applikaatiolla nerokasta yhteydenpito kanta-asiakkaisiin tai jäsenistöön

Luo yrityksellenne oma natiivi applikaatio, jonka avulla voit tarjota houkutuksia, tarjouksia ja etuja suoraan asiakkaan taskuun.  Tai pidä yhteyttä jäsenistöön nopeasti ja tehokkaasti, tiedota helposti eduista ja  tapahtumista.

MagMa Sovellus omalla ikonillasi ja nimelläsi sovelluskauppoihin julkaistava oma applikaatio!

MagMa Sovellus on on myös älykäs markkinointiapulainen: se ehdottelee erilaisia ajankohtaisia kamppanjoita, joilla piristää myyntiä.

Kätevällä selainpohjaisella käyttöliittymällä lisäät kanta-asiakkaita tai jäseniä ja lähetät etuja ja tiedotteita kortinhaltijoille sekä järjestät tapahtumia aina tarpeen mukaan ja mikä parasta, täysin ilman lisäkustannuksia!

MagMa Sovelluksessa käytetään MagMa teknologiaa, joka mahdollistaa yrityksille ja yhteisöille oman natiivin mobiilisovelluksen julkaisun ennenäkemättömän kustannustehokkaasti jopa tuhannella eurolla!

Ja niin tässäkin, kuten molemmissa MagMa ratkaisuissa, kortinhaltija on tunnistettu ja todellinen henkilö. Lähetät kutsuviestin asiakkaasi tai jäsenesi puhelinnumeroon ja sen avulla hän aktivoi korttinsa ja pääsee rekisteröitymään sovellukseen ja sitä käyttämään.

Here is displayed interactive form 403009376