Valitse MagMa Lompakko, kun haluat päästä liikkeelle nopeasti, suunnittele vain mobiilikorttisi ulkoasu ja se on siinä

MagMa Lompakko on sähköinen kanta-asiakas- tai jäsenkortti älypuhelimessa.

Se tuo kätevän vaihtoehdon asiakkaan tai jäsenen tunnistamiseen muovisen kortin rinnalle, tunnista suoraan älypuhelimen näytöltä. MagMa Lompakko-palvelun avulla voit tarjota erilaisia etuja ja tiedottaa kortinhaltijoille tehokkaasti.

Kätevällä selainpohjaisella käyttöliittymällä lisäät uusia kanta-asiakkaita tai jäseniä ja lähetät etuja ja tiedotteita kortinhaltijoille aina tarpeen mukaan ja mikä parasta, täysin ilman lisäkustannuksia!

MagMa Lompakko on edullinen ja nopeasti käyttöönotettava. Kortti, edut ja tiedotteet näkyvät kortinhaltijan Lompakko- sovelluksessa. Lompakko on selkeä käyttää ja PWA tekniikka mahdollistaa sen, ettei kortinhaltijan tarvitse ladata sovelluskaupasta mitään.

Ja niin tässäkin, kuten molemmissa MagMa ratkaisuissa, kortinhaltija on tunnistettu ja todellinen henkilö. Lähetät kutsuviestin asiakkaasi tai jäsenesi puhelinnumeroon ja sen avulla hän aktivoi korttinsa ja pääsee MagMa Lompakkoon rekisteröitymään ja sitä käyttämään.

MagMa Lompakko toimii selainpohjaisesti ja eikä sitä ladata sovelluskaupasta.

Ota yhteyttä niin lähetämme sinulle mallikortin niin pääset katsomaan miten MagMa Lompakko toimii. Olisiko tässä juuri teille sopiva tapa toteuttaa mobiilikortti? Taatusti edullinen ja nopea ratkaisu!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin palaamme sinulle